Nyt 4 ensimmäistä viikkoa ILMAISEKSI Aurinkopiha Spassa!

Me Aurinkopiha Spalla uskomme, että Sinä olet #hyväjusttälleen, siksi kaikki ovat tervetulleita meille! Jokainen voi hyötyä elämässään liikunnan lisäämisestä, ei tarvitse olla mikään himoliikkuja, saadakseen tulla kanssamme treenaamaan ja voidakseen kokea hyvää oloa elämässään. Me tarjoamme apua liikunnan aloittamiseen, tsemppiä vaikeisiin hetkiin ja hyvää mieltä kaikenlaisille liikkujille. Ole kanssamme #kunnossakaikenikää ja liiku juuri sinulle sopivalla tavalla kanssamme! 

Kaikki aina jauhavat kesäkuntoon pääsemisestä, mutta meillä Aurinkopihalla uskotaan ympärivuotisen hyvinvoinnin voimaan 😊 Siksi tarjoammekin näin kesälomien jälkeen 4 ENSIMMÄISTÄ VIIKKOA AURINKOPIHAN SPAN UUSILLE JÄSENILLE ILMAISEKSI!

Tartu syksyn pakettitarjoukseemme, joka sisältää!

*4 ensimmäistä viikkoa ilmaiseksi 

*Inbodymittaus ja personal trainerin alkukartoitus (arvo 95€)

*Aloituspaketti: sisältää pefletti, juomapullo ja kangaskassi

*Kuntosalin käyttö, vesiryhmäliikunta ja lauantaisin ryhmäliikunta salin puolella

*Spa- osastoa saa käyttää milloin vain ja sieltä löytyy uima-allas, kylmävesiallas, poreallas, saunat, infrapunasauna

*Perheuinti 1/ vko koko perheellesi

*Pienellä lisämaksulla pääset osallistumaan rentouttaville, stressiä poistaville ja selkävaivoihin apua tuoville ohjatuille lisätunneille (Pilates & Yoga)

*Tarjous edellyttää määräaikaista sopimusta, nyt tarjoushintaan: 6kk 57€/4vko tai 12kk 52€/4vko (norm. 59€/4vko ja 54€/4vko)!

 

LUNASTA TARJOUKSEMME HETI!

  1. Lähetä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella
  2. Meiltä soitetaan sinulle 24 tunnin kuluessa
  3. Tulet lunastamaan tarjouksen sovittuna ajankohtana
  4. Halutessasi kokeilet ennen sopimusta!

 

Asiakaspalvelumme palvelee teitä seuraavina aikoina:

tiistaisin 12-19
keskiviikkoisin 15-19
lauantaisin 10-14

Kaksin on aina kivempaa! Vinkkaa tämä myös kaverille. Jos tulette yhdessä kaverin kanssa lunastamaan tarjouksen, saatte Personal trainer duo-ohjaustunnin ilmaiseksi! Tämä antaa yhteiselle liikuntaharrastuksellenne hyvän alkusysäyksen 😊

TARJOUSKOODI: Hyväjusttälleen2018

 

Ps. Emme ole unohtaneet myöskään vakioasiakkaitamme: Te ihanat voitte tulla hakemaan asiakaspalvelusta pienen lahjan syyskuun loppuun mennessä! Kannattaa olla vakioasiakas 😉

HUOM! 

Tarjous voimassa ajalla 8.8.2018 – 15.10.2018 ja koskee vain uusia asiakkaita. Ikäraja 20 vuotta. Aurinkopiha Spa sijaitsee Leppävaarassa aivan Selloa vastapäätä osoitteessa Leppävaarankatu 12.