Ryhmäliikunta

Aurinkopiha Spassa on tarjolla erilaisia ohjattuja ryhmäliikuntatunteja vartaloa tehokkaasti muokkaavasta kiertoharjoittelusta kehoa hellivään vesiliikuntaan. Ryhmien maksimikoko on 10 henkilöä, jolloin ohjaaja ehtii paremmin huomioida jokaisen osallistujan ryhmän tsemppaavasta hengestä tinkimättä. Ohjattu ryhmäliikunta sopii kaikentasoisille ja -kokoisille liikkujille etkä tarvitse aiempaa kokemusta. Joustavat vaatteet, sisätossut ja allasjumppiin uimapuku ja pyyhe riittävät varusteiksi hikipyyhkeen ja juomapullon lisäksi.

Tuntitarjontaa pääset katsomaan tuntikalenterista.

 

Kesäajan ryhmäliikuntatunnit

        

 

Tuntikuvaukset

Lue täältä minkälainen ryhmäliikunta sopisi juuri sinulle! 

Ladyjumppa

Ladyjumppa on hyvää perustreeniä mukavassa porukassa kaikille itsensä lady-ikäiseksi mieltäville. Tunnilla tehdään rauhallisia, kehoa avaavia liikkeitä sekä helppoa lihaskuntoharjoittelua, jossa keskitytään ennen kaikkea tärkeisiin kehon syviin tukilihaksiin. Laiteharjoittelua tunti ei sisällä, mutta välillä käytetään apuna mm. keppiä ja käsipainoja. Tunneilla edetään omassa tahdissa kehoa kuunnellen. Myös osallistujien toiveita otetaan huomioon ja halutessa voidaan pistää silloin tällöin vaikkapa tanssiksi!

Aamujumppa

Huomenta! Ihana tapa aloittaa viikonloppu yhdessä Aurinkopiha Spa ohjaajan kanssa! Kehoa herättelevä alkulämmittely tehdään yhdessä ohjaajan kanssa. Lihaskuntoharjoittelua vaihtelevalla teemalla.

Core+kehonhuolto

Core on keskivartalon hallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa kehittävä tunti. Tunnin päätteeksi rauhoitutaan kehonhuollon pariin.

Pilates

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Tunti kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä ja  vahvistaa erityisesti kehon syviä lihaksia.

Pilatesfunc

Joseph Pilates loi alkuperäisenä tunnetun klassisen pilateksen 1920-luvulla. Myöhemmin italialais-virolainen Maiken Sarv yhdisti samat liikkeet musiikkiin sopivaksi tehden siitä toiminnallisen pilateksen. Musiikki tuo valtavan energialatauksen pilatesharjoitukseen, mikä kasvattaa keskivartalon voimaa ja parantaa kehon liikkuvuutta ja tasapainoa. Klassiselle pilatekselle leimaa antava vakavuus vaihtuu Pilatesfuncissa hauskaksi toiminnalliseksi harjoitteeksi.

Yin Yoga

Yin sopii kireille, kankeille ja jäykille ihmisille, koska se tuo kehoon joustavuutta ja elastisuutta. Yin sopii kiireisille, koska se rauhoittaa ja vähentää stressiä. Yin sopii sinulle myös silloin, jos haluavat vain olla paikoillasi. Yin sopii nykyajan kansantauteja sairastaville, koska se laskee verenpainetta, syventää ja hidastaa hengitystä sekä poistaa kipuja. Yin sopii siis kaikille. Yin Yogassa työstetään kaikkein syvimpiä kudoksia, sidekudoksia, jänteitä ja niveleitä. Kuuntelemalla omaa kehoa ja hengittämällä hitaasti ja pitkään pääsee asanassa yhä syvemmälle. Ainoa, mitä sinun pitää tehdä, on olla tekemättä mitään, vain hengittää ja antautua painovoiman vedettäväksi.

Spirals -Pilates

Spirals on pilatekseen ja tanssiin perustuva kehonhallintaohjelma. Spirals-harjoitteet kohottavat pehmeästi kehon notkeutta ja liikkuvuutta, parantavat koordinaatiota ja tasapainoa. Aaltomaisesti tehtävät spiraalimaiset, pehmeän kierteiset liikkeet huoltavat niveliä ja sen on todettu nimenomaan olevan hyväksi selän liikkuvuuden parantamisessa ja kireyksien poistamisessa. Spirals-tunti sisältää aina valmistavan ja kehoa miellyttävästi lämmittävän osuuden, kierto- ja seisovat voima osuudet, virtaavat liikkeet, tasapainon ja alas-ylöspäin liikkuvat liikeosuudet, vatsat ja tunti loppuu flow’ssa tapahtuviin venytyksiin. Ohjelmassa liikutaan musiikin tahdissa.

Vesiliikunta

Ryhmäliikunta on tehokasta myös altaassa!

Aqua Suomipop

Kehoa hoikistava, kiinteyttävä ja monipuolisesti kehittävä vedessä tehtävä tunti, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin jumppaajille. Koe vedessä liikkumisen teho ja riemu niveliä rasittamatta suomipopin tahtiin!

Aqua Box

Tunnilla kasvatat voimaa, liikkuvuutta sekä nostat sykettä ja kasvatat kestävyyttäsi energisen musiikin tahdissa. Isket, lyöt ja potkit käyttäen vedenvastusta tehostamaan harjoittelua, polttaen samalla kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa!

Aqua Cirquit

Vedessä tehtävä kiertoharjoitus, jossa tehdään kolme kierrosta kehoa vahvistavia ja aerobista kuntoa parantavia liikkeitä hyvän musiikin tahtiin veden vastusta ja eri välineitä hyödyntäen. Hauskaa ja tehokasta!

Aqua Pulse

AquaPulse on 30 minuutin tehotreeni altaassa. Alkuverryttelystäjatketaan suoraan tehokkaaseen 20 minuutin treeniosuuteen, jossa liikutaan reippaaseen tempoon! Lopuksi palkitaan keho ja mieli loppujäähdyttelyllä.

Aqua Dance

Mukaansatempaavan musiikin tahtiin tehtävä, helppoja tanssillisia liikkeitä sisältävä tunti tuo hymyn huulillesi ja irrottaa sinut arjesta. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään kehoa kiinteyttäviä ja nivelten liikkuvuutta parantavia liikkeitä koko vartalolle. Nauti, rentoudu ja heittäydy tunnelmaan!

Vesijumppa

Iloisessa vesijumpassa viihtyvät sekä aloittelijat että kokeneet vesiliikkujat, ja liikkeet voidaan soveltaa oman kunnon mukaan. Tunnin teema vaihtelee – välillä jumpataan välineitä hyödyntäen ja joskus tanssahdellen! Lisämausteina tällä tunnilla toimivat vaihtelevat musiikki-teemat. Vesijumppa-tunnilla on edullisia vaikutuksia mm. nivelten liikelaajuuksiin, lihasten kestävyysvoimaan ja kehon hallintaan. Lisäksi se rentouttaa ja virkistää.

Ohjattu Aikuinen ja lapsi- uimakoulu

Uinti on mukava harrastus koko perheelle. Aikuinen ja lapsi-uimakoulussa harjoitellaan kastumista, sukeltamista, hengitystekniikkaa, uinti- ja kellunta-asentoja, sekä ensimmäisiä uintiliikkeitä. Opitut taidot luovat pohjan uinnin oppimiseen. Tutkimalla lapsesi kanssa vesiympäristöä, kurkkimalla pinnan alle ja leikkimällä lapsesi kanssa hauskoja vesileikkejä edistät lapsesi uimaan oppimista. Kurssi sopii kolme vuotta täyttäneille, uimataidottomille lapsille (ei yläikärajaa) yhden tai kahden aikuisen kanssa. Aikuiset ja lapset käyttävät uimalaseja.
Ryhmään mahtuu 8 lasta. Tunnin kesto 30 minuuttia.

Perheuinti ( Valvottu )

Perheuintiin voit jäsenenä ottaa lapsen, puolison tai ystävän mukaan nauttimaan veden ja uimisen virkistävästä ja hyvää oloa lisäävästä vaikutuksesta. Lapset vain aikuisen valvonnassa altaisiin. Muistattehan peseytyä ennen altaaseen menoa.