Uimakoulu

Perheuintikurssi

Uinti on mukava harrastus koko perheelle! Aurinkopiha Spassa järjestetään jo toistamiseen hyvää palautetta saanut uimakoulu. Uimakoulu toteutetaan perheuintikurssina, jonne lapsi pääsee osallistumaan yhdessä vanhempansa/huoltajansa kanssa. Perheuintikurssilla harjoitellaan kastumista, sukeltamista, hengitystekniikkaa, uinti- ja kellunta-asentoja sekä ensimmäisiä uintiliikkeitä, hauskasti yhdessä tutun aikuisen kanssa!

Uimakoulu pidetään Aurinkopiha Span isossa altaassa.

Kurssi kokoontuu lauantaisin 2.6.-7.7. klo 12:20-12:50. Kertoja on yhteensä 5 (juhannuspäivänä la 23.6. ei pidetä uimakoulua). Yhden kerran kesto on 30min. Nyt järjestetään jatkoryhmä lapsille, jotka uivat vähintään viisi metriä tai ovat käyneet alkeisuimakoulun. Jatkoryhmän tavoitteena on vesirohkeuden kasvattaminen, uimataitojen kehittäminen ja mahdollisimman itsenäinen liikkuminen vedessä. Ryhmän koko on 5-6 lasta per ryhmä. Alaikäraja uimakouluun on kolme vuotta. 

Kurssin ohjaajana toimii Karoliina, joka on suorittanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uimaopettajan tutkinnon sekä vauva- ja perheuimakoulun täydennyskoulutuksen. Perheuintikurssin hinta on 120€ (1 lapsi+huoltaja). Kurssilaiset saavat ottaa halutessaan toisen aikuisen mukaansa uimakoulun ajaksi treenaamaan salille. Näin vanhemmat voivat halutessaan vaikkapa vuorotella uimakoulussa/salilla tai toki toinen mukaan tuleva aikuinen voi olla salitreenistä pitävä ystävä. Lopuksi kaikki voivat halutessaan saunoa ja nauttia porealtaan lämmöstä yhdessä. 

Ilmoittaudu tästä!

Lapset ovat aina huoltajiensa vastuulla altaassa. Alkeisuimakouluissa vanhemmat suorittavat tehtävät lastensa kanssa. Jatkouimakoulussa rohkaistaan lasta itsenäiseen liikkumiseen vedessä. Vanhemmat ovat altaassa huolehtimassa turvallisuudesta ja avustamassa tarvittaessa.

Tervetuloa!

Toivottaa: Aurinkopiha Span väki

 

Katso myös Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton opas: Lapsesta veden ystävä