Ajankohtaista

Tiedotteita ja ohjeistuksia, jotka helpottavat spassa ja salilla asiointia.

Ohjeistuksia

Kiitos loistavasta valinnastasi ja tervetuloa treenaamaan Aurinkopiha Spahan! Tässä muutamia ohjeita, jotka helpottavat spassa ja salilla asiointia.

Asiakastiedote 2.4.2021                                                

Toimintaamme määrittelevä Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt keskiviikkona 31.3.2021 päätöksen, jolla tiettyjä urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja määrätään kokonaan suljettavaksi 1.4.2021 alkaen osassa Etelä-Suomen sairaanhoitopiirejä, ja Espoo kuuluu alueeseen, jota päätös koskee. Sulku kestää kaksi viikkoa ja on voimassa 14.4.2021 asti. Päätös perustuu tartuntatautilain 28.3.2021 hyväksyttyyn muutokseen, jossa poistettiin mahdollisuus pitää avoinna enintään kymmenen asiakkaan käytössä olevia liikuntatiloja. Avin päätös on luettavissa tästä linkistä kokonaisuudessaan https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905271 .

Tämä tarkoittaa sitä, että torstaista 1.4. alkaen kuntosali ja ryhmäliikunnat nykymuodossaan ovat suljettuina avin määräyksestä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että emme jätä teitä, vaan hyvinvointi jatkuu. Avoinna24 viikkokalenteriin lisätään liikuntapalveluita tälle ajalle. Otetaan yhdessä vähän erilainen liikunnallinen haaste vastaan näille kahdelle viikolle.

 

 Perhevuoroja kuntosalilla

Kuntosalille voit varata perhevuoroja, sillä perheen kesken tekeminen jäi sallituksi avin päätöksessä. Perhevuoron varaa perheestäsi yksi henkilö, ja kun saavutte meille, henkilökuntamme avaa oven ja ohjaa toimintaanne pukuhuoneissa ja salilla.

Keräämme tietonne asianmukaiseen rekisteriin. Sinulla voi olla 1 perhevaraus / viikko, jotta takaamme mahdollisimman monelle tämän mahdollisuuden. Poistamme tuplavaraukset. Jos paikkoja kuitenkin jää käyttämättä, niin ilmoitan ne vapaasti varattaviksi. Perheeksi katsotaan samassa taloudessa asuvat. Varauksen tehnyt on vastuussa kuntosalissa tapahtuvasta toiminnasta ja turvallisuudesta. Päivitämme turvaohjeistuksen sisäänkäynnin yhteyteen. Luethan sen huolella läpi.

Perhevaraus kuuluu jäsenyyteesi. Näin koko tila on teidän perheenne käytössä ja voitte tehdä tästä yhteisen kivan jutun. Perhevuoron voi varata myös yksin. Varauskalenteria päivitetään parhaillaan ja vuorot ovat pian varattavissasi. Ikäraja kuntosalille on 15v.

Perhevarauksen kesto on 60 min + 15 min vaihto. Saavuthan paikalle täsmällisesti vuorosi alussa. Näin säilytämme turvallisuuden tiloissamme.

Kaikki jo voimassa olevat toimintamallit jatkuvat salilla edelleen. Saavutaan maski kasvoilla, kädet pestään ja laitteet desinfioidaan tuttuun tapaan. Kuntosalin varanneet perheet käyttävät miesten pukutilaa ja Spa-osaston varanneet naisten pukutilaa – tai vaihtavat vaatteita takaoven edessä käytävällä. 1.4.–14.4. välisenä aikana sauna ja suihkutilat ovat poissa käytöstä avin määräyksen mukaisesti.

HUOM! Tulethan salille valmiiksi pukeutuneena asianmukaisiin varusteisiin. Kuntosalia käytettäessä EI mahdollisuutta käydä suihkussa.

 

Ulkotreenit ryhmäliikunnan nälkään

Kevätkelit suosivat ja päätimme treenata ulkona. Se on yhä sallittua! Treenit tehdään omalla painolla ja ilman varusteita. Muista varata paikkasi ajoissa tuntivarausjärjestelmästä ja tule hakemaan sekä raitista ilmaa että hyvää hikistä oloa.

Saavuthan suoraan treenipaikalle Säterinniityn urheilukentälle. Osoite Säterinpuistontie 5, 02600 Espoo. Treenipaikkana on tekojään alusta. Ohjaaja kuittaa sinut saapuneeksi tunnille. Avoinna24 viikkokalenterista löydät tunnit ja tuntien kuvaukset. Varauksia voi olla voimassa 2/henkilö. Pukeuduthan tunnille asianmukaisesti. Ota mukaan oma matto ja juomapullo. Tunnit järjestetään säävarauksella. Kaikkia jo nyt voimassa olevia toimintamalleja noudatetaan tunneilla edelleen (maskit, turvavälit). Tuntien enimmäisosallistujamäärä päivitetään avilta tulevien määräysten mukaisesti. Aloitamme 6 henkilöllä.   

 

Perhevuoroja spa-osastolla

Myös spa-osastolle voi varata perhevuoroja. Perhevuoron varaa perheestäsi yksi henkilö, ja kun saavutte meille, henkilökuntamme avaa ovet, ohjaa oikeisiin tiloihin, ja kirjaamme tietonne asianmukaiseen rekisteriin. Sinulla voi olla 1 perhevaraus / viikko, jotta takaamme mahdollisimman monelle tämän mahdollisuuden. Vapautamme vapaat paikat kun kaikki halukkaat ovat varanneet oman aikansa. Perheeksi katsotaan tässä samassa taloudessa asuvat. Varauksen tehnyt on vastuussa spa-osastolla tapahtuvasta toiminnasta ja turvallisuudesta. Pitäkää huolta lapsistanne. Päivitämme turvaohjeistuksen sisäänkäynnin yhteyteen. Luethan sen huolella läpi.

Kaikki jo voimassa olevat toimintamallit jatkuvat spa-osastolla edelleen. Saavu tiloihimme maski kasvoilla. Pese kätesi ja desinfioi käyttämäsi välineet tuttuun tapaan. Spa-osaston varanneet käyttävät NAISTEN pukutilaa. Saunat (myös infrasauna) ovat pois käytöstä avin päätöksen mukaisesti. Ohjeistathan perheesi käyttämään naisten saunatilassa olevia suihkuja (4 kpl).

Liikuntapalveluiden tuottaminen jatkuu sulusta huolimatta. Toivomme että uudet palvelut pitävät sinut liikkeessä ja jatkat hyvin voimista kanssamme. Näinä poikkeuksellisina aikoina liikuntakin hakee uusia muotoja. Jos kaipaat apuja liikunnan ylläpitoon tai haluaisit vaihtelua treeniisi, ota yhteyttä ja varaa personal trainer auttamaan sinua uusien keinojen etsimisessä.

 

 Aurinkoisin terveisin, 


Tomi
Riekin poika

ja Aurinkopiha Spa -tiimi

Muistathan muutaman perusasian, jotta harjoittelu kuntosalilla pysyy toimivana ja viihtyisänä: 

  • Vaikka keskitytkin omaan treeniisi, otathan muut huomioon. 
  • Siivoathan jälkesi: laitat painot ja välineet paikoilleen sekä pyyhit tahrat ja roiskeet, jos sellaisia syntyy. Ethän jätä sotkua jälkeesi. Paperia ja desifiointiainetta löytyy vesipisteen vierestä.
  • Onhan sinulla jalassa sisäkengät salin ja span tiloissa.

Muut asiakkaat ja henkilökunta kiittävät!

Mikäli valitsit ryhmäliikunta-asiakkuuden, pääset rekisteröitymään ajanvarausjärjestelmäämme ja varaamaan tunteja Avoinna 24 -verkkosivujemme kautta. Käyttäjätunnuksena toimii jäsensopimuksessa oleva sähköpostiosoitteesi.

Toimi näin kirjautuessasi ensimmäistä kertaa järjestelmään:

  • Tarkista, että sähköpostiisi on lähetetty Avoinna 24 -kutsu.
  • Avaa viesti ja klikkaa viestissä olevaa linkkiä.
  • Linkki yhdistää sinut Avoinna 24 -sivulle.
  • Rekisteröi itsesi siten, että sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi.
  • Luo itsellesi salasana. Sen jälkeen olet valmis ja pääset varaamaan ryhmäliikuntatunteja.

Mikäli et pääse varaamaan tunteja, lähetä lyhyt kuvaus ongelmasta osoitteeseen asiakaspalvelu@aurinkopihaspa.fi tai soita asiakaspalvelunumeroon, niin selvitämme ongelman mahdollisimman pikaisesti.

Älä kuitenkaan yritä rekisteröityä / luoda uusia käyttäjätunnuksia ilman kutsua, koska ne eivät linkity oikein asiakastiliisi, eikä niillä siten ole oikeuksia tuntivarauksiin.

Asiakaspalvelumme on avoinna
– tiistaisin klo 14–18
– lauantaisin klo 10–14

Muina aikoina vastaamme asiakaspalvelunumeroon, ja voit lähettää meille myös sähköpostia.
Puh: 045 1722 350
Sähköposti: asiakaspalvelu@aurinkopihaspa.fi

Asiakaspalvelun poikkeusaikatauluista sekä Aurinkopiha Span ajankohtaista asioista ja tapahtumista tiedotamme sähköpostitse.

Ole hyvä ja tutustu rauhassa alla oleviin liitteisiin.

Allasosaston säännöt

Rules of the pool area

Perheuimakoulun säännöt

Ryhmäliikunnan säännöt

E-laskuohje

Toimintaohje hätätilanteessa

Laiteopastus

Kahvakuula tutuksi

Hydrohex

Unelmien synttärit

8S9A4744
Spa
Tule ja rakastu saunojen hämyyn, vesitreeniin, ihanasti rentouttaviin poreisiin, kylmävesialtaaseen ja infrapunan lämpöön. Tutustu myös Thai Yoga -hieronnan saloihin.
8S9A4777
Kuntosali
Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun se sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!
8S9A4587
Personal training
Olet ainutkertainen - myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.
8S9A4821
Ryhmäliikunta
Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin.
Hauskaa ja tehokasta!

Meillä voit maksaa myös

Smartum, Edenred, Eazybreak. KAIKKI nämä maksutavat ovat meillä käytettävissä!

Verkkokauppa nyt avattu!
Verkkokaupasta asiakkuudet helposti