Ajankohtaista

No nyt on meno kovaa💯 vesijumppa ohjaajat ideapäivillä! Päivän vetää alan rautainen ammattilainen Teija Reini-Nieminen☀️ Ihan huippua💥💥#aurinkopihaspa #vesiliikunta #allasjumppa #koulutusta ... See MoreSee Less

7 tuntia sitten  ·  

🌞 Aurinkopiha Span henkilöstö esittäytyy -Pentti 🌞

Hei! Olen Pena, Aurinkopiha Spa:n PT, hyvinvointi-, terveys- ja voimavalmentaja. Minua on tituleerattu Suomen vanhimmaksi PT:ksi, joten osaan hyvin huomioida iäkkäidenkin asiakkaiden vaivat ja kolotukset sekä aloittaa harjoituksen riittävän hellästi, mutta tuloksia tehden.

Pääosan työelämästäni olen ollut lääketeollisuuden palveluksessa. Olen perehtynyt erityisesti sydän- ja verenpainelääkkeisiin ja kipu- ja reumalääkkeisiin sekä näiden tautien etiologiaan eli syihin ja seurauksiin sekä hoitoihin. Olen myös kirjoittanut kirjan "Entisten nuorten hyvinvointi", josta saa tietoa terveenä pysymiseen ja sairauksien ehkäisyyn.

Todellisuudessa hyvin harva vaiva tai sairaus estää treenamisen.Yleensä oikeanlaisesta treenaamisesta on apua. Luonteeltani olen avoin ja puhelias, joten minua voi vetäistä hihasta, jos on kysyttävää treenaamisesta!
... See MoreSee Less

4 päivää sitten  ·  

Energiaa ja hyvinvointia kevääseen Aurinkopiha Spasta! 🧡
Kun aloitat nyt, ehdit hyödyntää palvelujamme ILMAISEKSI reilusti yli kuukauden ajan! 🤗

Kevätstartin myötä saat kaiken tämän:
🌞 Aloituspaketti + kulkuavain (kassi, pefletti ja juomapullo)
🌞 Jäsenyys 21.4.2019 saakka 0€ (täysjäsenyys) 🌞 Inbodymittaus ja personal trainerin alkukartoitus (arvo 95€)
🌞 Liittymismaksu vain 29€

Hyödynnä siis palveluitamme 21.4. saakka täysin veloituksetta! Tämän jälkeen valittavana on edullinen sopimus valintasi mukaan. Kesälomallasi voit halutessasi huilia treeneistä ja maksuista! 🌼

Tervetuloa viihtymään aina aurinkoiseen Aurinkopiha Spahan, Leppävaaran Sellon kupeeseen!
https://aurinkopihaspa.fi/kampanjat/kevatstartti/
#aurinkopihaspa #kevätstartti #tarjous #kuntoilu #hyvinvointi #espoo #leppävaara #kuntosali #vesijumppa #vesiliikunta #personaltraining #hyväolo #spa #kylpylä #energiaakevääseen
... See MoreSee Less

5 päivää sitten  ·  

Mistä sinä koostut?❓

Vaaka ei kerro paljoakaan siitä, missä kunnossa ihminen on. Meillä suositaankin InBody-kehonkoostumusmittausta, josta saa huomattavasti kattavammin tietoa kehosta.

Mittaus auttaa suunniteltaessa yksilöllisesti parhaiten juuri sinua palvelevaa harjoittelua ja on myös oiva apuväline seurattaessa tuloksia!

Marinka kävi viime kesänä mittauttamassa oman kehonkoostumuksensa ja kertoo videolla siitä sekä sen tuloksista ja tavoitteistaan.

InBody-kehonkoostumusmittaus personal trainerin tekemän alkukartoituksen kera 95€.

👍 Hyödyntäessäsi Kevästartin saat mittauksen kaupan päälle ja lisäksi pääset käyttämään palvelujamme reilusti yli kuukauden maksutta! 🤗

Kurkkaa tarjous:
https://aurinkopihaspa.fi/kampanjat/kevatstartti/

https://bit.ly/2FiMC5ZKuntoprojektin startti - "laihasta läskistä" vahvaksi nelikymppiseksi
... See MoreSee Less

1 viikko sitten  ·