Hyvä Olo 2 viikkoa

Totta se on. Nyt voit kokeilla meitä  kahden viikon ajan MAKSUTTA! Koska sinä ansaitset hyvän olon.

Lunasta tarjous verkkokaupasta, nouda avain asiakaspalvelustamme ja aloita milloin vain.

Aurinkopiha Spa - Hyvä Olo 2 viikkoa

Ilmaista nautintoa sinulle kahden kokeiluviikon ajan!  Tule ja ihastu ikihyviksi allas- ja kuntosalitreeniin, saunojen hämyyn, rentouttaviin poreisiin, infrapunan lämpöön…  Erityisen tykättyjä ovat ryhmäliikuntatuntimme. Voit tulla nauttimaan myös Yin Yogasta, jos tunneilla on tilaa. Kokeilun jälkeen seuraa valintasi mukainen jäsenyys – jonka peruminen on haluttaessa helppoa.

Tulehan kokeilemaan Hyvää Oloa!

T. Riekin poika

Katso videoesittely

Tutustu jäsenyyspaketteihin

Kattavilla All The Time – hyvinvointipaketeilla voit treenata milloin vain aukioloaikojen puitteissa.

Kaikille, joilla on mahdollisuus kuntoilla klo 5-15 välillä on tarjolla myös edullisemmat Day Time -hyvinvointipaketit.

Day Time -päiväkorttia suosittelemme lämpimästi rauhallisemmista kuntosalihetkistä nauttiville ja kaikille, ketkä kaipaavat virkistävää taukoa päiväänsä. Päiväkortit (klo 5-15) soveltuvat etenkin eläkeläisille, opiskelijoille, ilta- ja viikonlopputyötä tekeville sekä etätyöläisille.

Liity jäseneksi nyt!
siirry avoinna24.fi verkkokauppaamme

Piipahda ostamassa sopiva jäsenyys vastaanotostamme asiakaspalvelun aukioloaikoina, jotka löydät täältä.

Kurkkaa miltä meillä näyttää! Katso kuvat galleriasta.

8S9A4744
Spa
Tule ja rakastu saunojen hämyyn, vesitreeniin, ihanasti rentouttaviin poreisiin, kylmävesialtaaseen ja infrapunan lämpöön.
8S9A4774
Kuntosali
Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun se sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!
8S9A4587
Personal training
Olet ainutkertainen - myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.
8S9A4821
Ryhmäliikunta
Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin. Hauskaa ja tehokasta!
Thai Yoga -hieronta espoo
Thai Yoga -hieronta
Suloisen hyvää oloa sinulle. Thai Yoga -hieronnassa yhdistyvät jooga, ayerveda ja meditatiivisuus. Irtaudut arjen kireydestä, rauhoitut, saat energiaa ja vastustuskykyä.
Hydrohex
Hydrohex
Hauska ja tehokas tapa treenata vedessä - ihan silloin kun sinun aikatauluusi sopii. Saat ohjelmat käyttöösi altaalla olevalta laitteelta. Valitse sopiva treeni ja hyppää menoon mukaan!
Aurinkopiha Spa logo

HyväOlo 2 viikkoa täysin ILMAINEN! 

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse 2 arkipäivän kuluessa ja varaamme sinulle lyhyen esittelyajan tiloihimme ja palveluihimme. Esittelyn yhteydessä saat avaimen 2 viikon jaksoa varten. 

Meillä voit maksaa myös

Smartum, Edenred, Eazybreak. KAIKKI nämä maksutavat ovat meillä käytettävissä!

Verkkokauppa nyt avattu!
Verkkokaupasta asiakkuudet helposti