Aqua Curves

Vesi säästää niveliä ja muokkaa liikkeet pehmeiksi. Tule mukaan Aqua Curves -ryhmän iloiseen menoon!

Aqua Curves

Aqua Curves on loistava liikuntamuoto, jos BMI:si on 30 tai enemmän. Tule liikkumaan ilman pakko liikkua -fiilistä!  Aqua Curves on matalan kynnyksen liikuntaa, joka sopii monille. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi. Tekemisestä nauttiminen on pääasia. 
Tervetuloa iloiseen Aqua Curves -menoon 7.2.2021 alkaen. Perustamme 2-3 sunnuntairyhmää. 45 minuuttia kestävät tanssisessiot pidetään klo 12-15 välisenä aikana. Tanssin lisäksi voit nauttia span porealtaan lämmöstä, saunasta ja infrapunasaunasta tai käväistä vaikkapa salilla, jos siltä tuntuu.
Vesi säästää niveliä ja muokkaa liikkeet pehmeiksi, mutta tarjoaa samalla kivasti vastusta ja nostetta. Elementtinä se mahdollistaa liikunnan nautinnon monelle sellaisellekin henkilölle, jolle kuivalla maalla tanssiminen tai muu liikunta ei oikein sovellu.
Aqua Curves -tunti sisältää lämmittelyn, koreografia-biisejä, itseilmaisua tanssien sekä jäähdyttelyn ja lyhyen venyttelyn. Koreografiat ovat hyvin yksinkertaisia. Tärkeintä on, että keho liikkuu.
Osallistujan pohjakunnoksi riittää, että pystyy kävelemään itsenäisesti lyhyitä matkoja. Altaaseen johtaa portaat, joissa on kaide. Altaan syvyys on 140cm, ja vesi on 28-asteista.
Ohjaajana toimii Pia-Mari “Pippa” Winqvist.

Tarjoamme sinulle kaksi vaihtoehtoista tapaa nauttia Aqua Curves -menosta:

1) Aqua Curves -jäsenyys (69€/4vko) suo sinulle nämä hienot tunnit viikoittain – ja kaikki muut palvelut kaikkina aikoina.

2) Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä jäseneksi liittymistä. Voit hankkia 10 kerran sarjakortin hintaan 99€ (voimassa 3 kk).

Valitse omasi alla olevista linkeistä!

Jos et ole varma, soveltuuko Aqua Curves sinulle, etkä ole päässyt sitä testaamaan, voit kokeilla lajia ilmaiseksi erikseen järjestettävällä kokeilukerralla. Ilmoittaudu halukkaaksi sähköpostilla pippa@aurinkopihaspa.fi

8S9A4744
Spa
Tule ja rakastu saunojen hämyyn, vesitreeniin, ihanasti rentouttaviin poreisiin, kylmävesialtaaseen ja infrapunan lämpöön. Tutustu myös Thai Yoga -hieronnan saloihin.
8S9A4777
Kuntosali
Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun se sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!
8S9A4587
Personal training
Olet ainutkertainen - myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.
8S9A4821
Ryhmäliikunta
Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin.
Hauskaa ja tehokasta!

Meillä voit maksaa myös

Smartum, Edenred, Eazybreak. KAIKKI nämä maksutavat ovat meillä käytettävissä!

Verkkokauppa nyt avattu!
Verkkokaupasta asiakkuudet helposti