Hydrohex

Hauska ja tehokas tapa treenata vedessä – ihan silloin, kun aikatauluusi sopii. Valitse sopiva treeni altaalla olevalta laitteelta ja hyppää menoon mukaan!

Hydrohex

Saat Hydrohex-ohjelmat käyttöösi altaalla olevalta laitteelta. Valitse itsellesi sopiva kokonaisuus poimimalla treeniin lämmittely, kohdelihasryhmä, haaste ja loppuverryttely. Ja hyppää altaaseen!
Selkeät vedenalaiset ohjevideot auttavat sinua suorittamaan tehokkaan treenin vedessä. Et tarvitse ylimääräisiä välineitä saavuttaaksesi tavoitteesi.
Hydrohex-ohjelmat rikkovat käsityksesi vedessä harjoittelusta. Tule harjoittelemaan tehokkaasti, iästä ja lähtötasosta riippumatta!
- Valitse mieleisesi treeni laajasta ja päivittyvästä valikoimasta.
- Seuraa vedenalaiselta videolta ohjeita liikkeiden suorittamiseksi.
- Treeni tehty! Valmiina seuraavaan?

Vesi pehmentää iskuja. Se tekee treenaamisesta turvallista ja tehokasta. Monipuoliset ohjelmat soveltuvat sekä oheisharjoitteluksi että koko vartalon syketreeniksi. Kokoa mieleisesi treeni lyhyistä treenipalikoista.

Hydrohex-ohjelmat ovat käytettävissä juuri silloin, kun sinulle sopii. Ne on suunniteltu monenlaiset tavoitteet huomioon ottaen. Treeneistä löytyy niin kevyitä lämmittelyharjoituksia kuin rankkoja voimaharjoituksia. Kokeile ja löydä suosikkisi!

Katso videoesittely

Katso videoesittely

Aukioloajat

Vuoden jokaisena päivänä 5:00–22:00
Asiakaspalveluajat:
tiistaisin 14–18
Asiakaspalvelu puh. 045 1722 350
 Aurinkopiha Spa Instagramissa
 Aurinkopiha Spa Facebookissa

Tervetuloa hyvään oloon!

Tunnelmia hydrohexistä

8S9A4744
Spa
Tule ja rakastu saunojen hämyyn, vesitreeniin, ihanasti rentouttaviin poreisiin, kylmävesialtaaseen ja infrapunan lämpöön. Tutustu myös Thai Yoga -hieronnan saloihin.
8S9A4777
Kuntosali
Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun se sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!
8S9A4587
Personal training
Olet ainutkertainen - myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.
8S9A4821
Ryhmäliikunta
Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin.
Hauskaa ja tehokasta!

Meillä voit maksaa myös

Smartum, Edenred, Eazybreak. KAIKKI nämä maksutavat ovat meillä käytettävissä!

Verkkokauppa nyt avattu!
Verkkokaupasta asiakkuudet helposti