Kuntosali

Tervetuloa Aurinkopiha Span kuntosalin lämpimään ja kotoisaan tunnelmaan. Meille on helppo tulla monesta syystä: Sijainti kauppakeskus Sellon naapurissa on loistava, ja koska palvelemme kaikenikäisiä ja -kuntoisia aikuisia ihmisiä, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Voit harjoitella omassa rauhassasi tai hyödyntää osaavan ja ammattitaitoisen personal trainerin tukea. Lue lisää PT-palveluistamme

Kuntosali on pinta-alaltaan n. 150m². Salillamme on laadukkaat LifeFitness- ja Fysioline-kuntoiluvälineet. Lisäksi meiltä löytyy monipuoliset cardiolaitteet lämmittelyyn.

Salilla on iso vapaapainoharjoittelualue ja välineitä myös toiminnalliseen harjoitteluun, kuten TRX sekä kahvakuulat. Uutuutena Technogym Kinesis funktionaaliseen harjoitteluun. Venyttelyyn ja palautteluun on myös oma nurkkauksensa.

Salikokemuksesi viimeistelee span sauna- ja allasosasto, jossa on ylellistä palautua ja rentoutua treenin jälkeen.

Aurinkopiha Span asiakkaana saat avainkortin, jolla pääset harjoittelemaan salillemme vuoden jokaisena päivänä klo 5:30 – 22:00. Voit halutessasi valita myös edullisen päiväkortin. Jäsenpaketeistamme löydät lisätietoja täältä!

Tule ja koe se erilainen kuntosalisali!

Kuvia kuntosalilta