Kuntosali

Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!

Kuntosali

Tervetuloa kuntosalin lämpimään ja kotoisaan tunnelmaan. Meille on helppo tulla monesta syystä: Sijainti kauppakeskus Sellon naapurissa on loistava, ja koska palvelemme kaikenikäisiä ja -kuntoisia aikuisia ihmisiä, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Voit harjoitella omassa rauhassasi tai hyödyntää osaavan ja ammattitaitoisen personal trainerin tukea. Lue lisää pt-palveluistamme. Salillamme on laadukkaat LifeFitness- ja Fysioline-kuntoiluvälineet. Lisäksi meiltä löytyy monipuoliset cardiolaitteet lämmittelyyn.
Meillä on iso vapaapainoharjoittelualue ja välineitä myös toiminnalliseen harjoitteluun, kuten TRX sekä kahvakuulat. Uutuutena Technogym Kinesis funktionaaliseen harjoitteluun. Venyttelyyn ja palautteluun on myös oma nurkkauksensa.
Salikokemuksesi viimeistelee span sauna- ja allasosasto, jossa on ylellistä rentoutua treenin jälkeen.
Aurinkopiha Span asiakkaana saat avainkortin, jolla pääset salillemme harjoittelemaan vuoden jokaisena päivänä klo 5:00–22:00. Voit halutessasi valita myös edullisen päiväkortin. Tutustu jäsenpaketteihimme: verkkokauppa
Tule ja koe se erilainen kuntosali!

Katso videoesittely

Aukioloajat

Vuoden jokaisena päivänä 5:00–22:00
Asiakaspalveluajat:
tiistaisin 14–18
Asiakaspalvelu puh. 045 1722 350
 Aurinkopiha Spa Instagramissa
 Aurinkopiha Spa Facebookissa

Tervetuloa hyvään oloon!

Tunnelmia kuntosalilta

8S9A4744
Spa
Tule ja rakastu saunojen hämyyn, vesitreeniin, ihanasti rentouttaviin poreisiin, kylmävesialtaaseen ja infrapunan lämpöön. Tutustu myös Thai Yoga -hieronnan saloihin.
8S9A4777
Kuntosali
Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun se sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!
8S9A4587
Personal training
Olet ainutkertainen - myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.
8S9A4821
Ryhmäliikunta
Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin.
Hauskaa ja tehokasta!

Meillä voit maksaa myös

Smartum, Edenred, Eazybreak. KAIKKI nämä maksutavat ovat meillä käytettävissä!

Verkkokauppa nyt avattu!
Verkkokaupasta asiakkuudet helposti