Kuntosali

Aurinkopiha Span kuntosali ottaa Sinut vastaan kotoisalla tunnelmallaan. Meille on helppo tulla monesta syystä: Sijainti aivan Sellon kupeessa on loistava ja koska palvelemme kaiken ikäisiä ja –kuntoisia aikuisia ihmisiä, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Voit harjoitella omassa rauhassasi tai hyödyntää halutessasi valitsemasi osaavan ja ammattitaitoisen Personal Trainerin tukea. Lue lisää PT-palveluistamme.

Aurinkopiha Span kuntosali on pinta-alaltaan n.150m2. Kuntosalillamme on laadukkaat LifeFitness– ja Fysioline– kuntoiluvälineet. Lisänä meiltä löytyy monipuoliset cardiolaitteet riittävään lämmittelyyn.

Salilla on iso vapaapainoharjoittelualue ja välineitä myös toiminnalliseen harjoitteluun, kuten TRX sekä kahvakuulat. Uutuutena Technogym Kinesis funktionaaliseen harjoitteluun. Venyttelyyn ja palautteluun on myös oma nurkkauksensa.

Aurinkopiha Span asiakkaana saat avainkortin, jolla pääset harjoittelemaan kuntosalillemme vuoden jokaisena päivänä klo 5:30-22:00 välillä. Voit halutessasi valita myös edullisen päiväkortin. Jäsenpaketeistamme löydät lisätietoja täältä!

Tule ja koe se erilainen kuntosalisalikokemus!

Kuvia kuntosalilta