Personal training

Olet ainutkertainen – myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.

Personal training

Personal training on henkilökohtaista kuntovalmennusta, jossa lähtötilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi asettavat raamit harjoittelulle. Personal trainer koostaa juuri sinulle sopivan kunto-ohjelman, jonka avulla pääset päämäärääsi.
Personal training sopii sekä aloittelijalle että kokeneemmalle kuntoilijalle. Kuntosaliharjoittelussa on tärkeää, että harjoitteet tehdään oikein, jolloin turhia vammoja ei pääse syntymään.
Personal trainer opettaa oikeat tekniikat ja varmistaa, että harjoittelu on turvallista myös itsenäisesti tehtynä. Kokeneempi kuntoilija saa vinkkejä itsensä kehittämiseen ja uusia haasteita tavanomaiseen harjoitteluunsa.
Harjoittelu on motivoivaa, kun se on nousujohteista – ja kun huomaat edistyväsi! Personal trainer panostaa hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti tarjoamalla ohjeita myös kuntoilua tukevaan terveelliseen ruokavalioon.

Personal training -ohjauspaketit

PT-pakettimme sisältävät kattavan alkukartoituksen (InBody, lihaskunto-ja liikkuvuustestit, aerobisen kunnon testi), tapaamiset PT:n kanssa, tavoitteita tukevat harjoitussuunnitelmat – ja ohjelmoinnin, sekä ammattitaitoisten valmentajiemme tuen.

PT-pakettien hinta määräytyy sovittujen tapaamiskertojen mukaan. Paketit ovat toistaiseksi voimassa 1 kk irtisanomisajalla.

Personal trainerit

Aurinkopiha Spa

Eeva Beckford

Personal Trainer


045 248 8428
eeva@aurinkopihaspa.fi
www.seasonalflowandbalance.com

Auktorisoitu personal trainer (HEO – Itä-Suomen yliopisto), terveysvalmentaja, voimavalmentaja (Trainer4You), yoga-ohjaaja (Yoga Alliance RYT 500), pilates-ohjaaja ja Thai Yoga -hieroja.

8S9A4744
Spa
Tule ja rakastu saunojen hämyyn, vesitreeniin, ihanasti rentouttaviin poreisiin, kylmävesialtaaseen ja infrapunan lämpöön. Tutustu myös Thai Yoga -hieronnan saloihin.
8S9A4777
Kuntosali
Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun se sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!
8S9A4587
Personal training
Olet ainutkertainen - myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.
8S9A4821
Ryhmäliikunta
Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin.
Hauskaa ja tehokasta!

Meillä voit maksaa myös

Smartum, Edenred, Eazybreak. KAIKKI nämä maksutavat ovat meillä käytettävissä!

Verkkokauppa nyt avattu!
Verkkokaupasta asiakkuudet helposti