Personal Training

Personal training on henkilökohtaista kuntovalmennusta, jossa asiakkaan lähtötilanne, toiveet ja tavoitteet asettavat raamit harjoittelulle. Personal trainer koostaa asiakkaalle sopivan kunto-ohjelman, jonka kautta asiakas pääsee kohti päämääräänsä.

Personal training sopii sekä aloittelijalle että kokeneemmalle kuntoilijalle. Kuntosaliharjoittelussa on tärkeää, että harjoitteet tehdään oikein, jolloin turhia vammoja ei pääse syntymään.

Personal trainer opettaa oikeat tekniikat ja varmistaa, että harjoittelu on turvallista myös itsenäisesti tehtynä. Kokeneempi kuntoilija sen sijaan saa vinkkejä itsensä kehittämiseen ja uusia haasteita tavanomaiseen harjoitteluunsa.

Harjoittelu on motivoivaa, kun se on nousujohteista ja asiakas huomaa kehittyvänsä. Personal trainer panostaa asiakkaansa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarjoamalla ohjeita myös kuntoilua tukevaan terveelliseen ruokavalioon.

 

Aurinkopiha Spa trainerit:

Eeva Beckford 

Eeva Beckford

Auktorisoitu Personal Trainer (HEO – Itä-Suomen yliopisto), terveysvalmentaja ja marraskuussa 2018 valmistun voimavalmentajaksi (Trainer4You), yoga ohjaaja (Yoga Alliance RYT 500), pilates ohjaaja, Thai Yoga hieroja 

eeva@aurinkopihaspa.fi
045 248 8428
www.seasonalflowandbalance.com

Olen opiskellut erilaisia liikunnan aloja yli 30 vuotta ryhmä- ja lastenliikunnasta yksilövalmennukseen. Personal Trainerina keskityn paljon liikkeen tekniikkaan ja suorituksen laatuun, koska vasta oikein suoritettu liike voi tuottaa pysyviä tuloksia. Vahvuutenani ovat vahvat vatsalihakset, terve ja kivuton selkä sekä koko kehon liikkuvuus. Osana PT – valmennusta analysoin myös asiakkaiden ruokapäiväkirjoja ja teen tarvittavat muutosehdotukset osana painonpudotusta ja -hallintaa. 

 

Pentti Mikkonen

Personal trainer & terveys- ja hyvinvointivalmentajaPentti Mikkonen - Personal training

pentti@aurinkopihaspa.fi
0400 686 214
http://penttimikkonen.webnode.fi/

“Valmennan leppoisasti, mutta tavoitteellisesti kaikkia lähtötasosta ja iästä riippumatta. Erityisosaamiseeni kuuluu entisten nuorten valmennus, jossa kokonaisvaltainen lähtötason ja  -tilanteen huomioiminen on keskeistä. Täydennän osaamistani jatkuvasti. Tällä hetkellä olen mukana voimavalmentaja-koulutuksessa.”

Pentti mediassa:

 

Reetta Forsstén

Personal trainer & toimintaterapeuttiReetta Forssten - Personal training

reetta@aurinkopihaspa.fi
050 465 1150

“Valmentajana minulle tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kuntoutusalan ammattilaisena pystyn huomioimaan mahdolliset asiakkaiden haasteet ja suunnittelemaan yksilöllisesti sopivan harjoitusohjelman. Tiedän myös omakohtaisesti, millaista on tehdä perustavanlaatuinen elämäntaparemontti.”

 

Anna Sorvari, personal trainer

HyvinvointivalmentajaAnna Sorvari - Personal training

anna@aurinkopihaspa.fi
045 1722350

“Olen Anna ja toimin Aurinkopiha Spassa hyvinvointivalmentajana ja personal trainerina. Oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai parempi fyysinen kunto ja terveempi olo, osaan varmasti auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi, pysyvästi. Liikunnan tulisi tuottaa hyvää oloa ja iloa, eikä olla vain puurtamista ja suorittamista!”

 

Personal trainerimme on kouluttanut Trainer4U.