Ryhmäliikunta

Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin.

Hauskaa ja tehokasta!

Ryhmäliikunta

Meillä on tarjolla erilaisia ohjattuja ryhmäliikuntatunteja vartaloa tehokkaasti muokkaavasta kiertoharjoittelusta kehoa hellivään vesiliikuntaan.
Ryhmien maksimikoko on 10 henkilöä, joten ohjaaja ehtii huomioida jokaisen osallistujan ryhmän tsemppaavasta hengestä tinkimättä. Ohjattu ryhmäliikunta sopii kaikentasoisille liikkujille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta.
Joustavat vaatteet ja sisätossut sekä allasjumppiin uimapuku ja pyyhe riittävät varusteiksi – hikipyyhkeen ja juomapullon lisäksi.
Tervetuloa!

Tuntikuvaukset

Lue täältä, minkälainen ryhmäliikunta sopisi juuri sinulle!

Aamujumppa

Huomenta! Aamujumppa on ihan paras tapa aloittaa päiväsi hyvässä porukassa! Kehoa herättelevä alkulämmittely tehdään yhdessä ohjaajan kanssa. Sen jälkeen seuraa lihaskuntoharjoittelua vaihtelevalla teemalla. Suosittelemme rentoutumaan jumpan jälkeen span saunojen lämmössä ja ihanissa altaissa.

Yin Yoga

Tunnetko kireyksiä tai jäykkyyttä kehossasi? Vaivaako kiire tai stressi? Kokeile Yin Yogaa! Se tuo kehoon joustavuutta ja elastisuutta ja rauhoittaa mielen. Yin Yoga sopii kaikille. Siinä työstetään kaikkein syvimpiä kudoksia, sidekudoksia, jänteitä ja niveliä. Kuuntelemalla kehoasi ja hengittämällä hitaasti ja pitkään pääset asanassa yhä syvemmälle. Sinun pitää vain olla tekemättä mitään, hengittää ja antautua painovoiman vedettäväksi.

Kehonhuolto

Näkemys liikkuvuusharjoittelusta on muuttunut. Kehonhuolto yhdistää nyt myofaskiaalisen liikkuvuusharjoittelun, dynaamisen täsmävenyttelyn kireille lihaksille sekä liikehallintaharjoittelun ja faskiakäsittelyn pallolla. Mahdollisimman laajat liikeradat yhdistettynä hengitykseen vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehossa poistaen jännityksiä ja kireyksistä johtuvia kiputiloja. Lopputuloksena on kivuton ja liikkuva keho. Anna itsellesi aikaa ja tule kokemaan kokonaisvaltaisen kehonhuollon vaikutus.

HIIT (High Intensity Interval Training)

HIIT on vaihdellen kehonpainolla ja/tai vapailla painoilla tehtävä tehotreeni, joka kuormittaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Se on raskas, nopeasti kuntoa kohottava harjoitusmuoto. Tavoitteena on kehittää fyysisen kunnon eri osa-alueita (voima, liikkuvuus, nopeus, ketteryys, koordinaatio, aerobinen ja anaerobinen kestävyys, tasapaino ja motoriset taidot). Harjoittelu on intensiivistä itsensä haastamista.

Osallistuminen edellyttää sitä, että peruskunto ja perusliikkeet kuten kyykyt ja hypyt ovat hallussa. Jo parin kerran jälkeen voi tuntea, kuinka voima, syke ja kestävyys paranevat.

Hydrohex

Uuden sukupolven vesiliikuntaa. Virtualisella Hydrohex-järjestelmällä treenaat milloin tahansa, yksin tai porukassa. Olipa tavoitteenasi kasvattaa kuntoa, laihtua tai kehittää voimaa, Hydrohex vastaa tarpeisiisi. Hydrohex tuo tehokkaat treenit altaaseen. Valitse mieleisesi ohjelma altaan näytöltä ja seuraa ohjeita. Takuulla yllätyt!

Aqua Suomipop

Kehoa hoikistava, kiinteyttävä ja monipuolisesti kehittävä vesiliikuntatunti, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin jumppaajille. Koe vedessä liikkumisen teho ja riemu niveliä rasittamatta suomipopin tahtiin!

Aqua Circuit

Aqua Circuit on kiertoharjoitus, jossa tehdään kolme kierrosta kehoa vahvistavia ja aerobista kuntoa parantavia liikkeitä – hyvän musiikin tahtiin, veden vastusta ja eri välineitä hyödyntäen. Hauskaa ja tehokasta!

Aqua Pulse

AquaPulse on 30 minuutin tehotreeni altaassa. Alkuverryttelystä jatketaan suoraan tehokkaaseen 20 minuutin treeniosuuteen, jossa liikutaan reippaassa tempossa! Lopuksi palkitaan keho ja mieli loppujäähdyttelyllä.

Aqua Dance

Tunti etenee kappale kerrallaan mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Helppoja tanssillisia liikkeitä sisältävä Aqua Dance tuo hymyn huulillesi ja irrottaa sinut arjesta! Nauti, rentoudu ja heittäydy tunnelmaan!

Aqua Core

Aqua Coressa keskitytään kehonhallintaan ja keskivartalon lihasten harjoittamiseen. Vahvistat sekä syviä että pinnallisia lihaksia. Välillä sykettä nostavat teho-osiot! Tunti soveltuu sekä kokeneelle että vesiliikuntaan tutustuvalle.

Vesijumppa

Iloisessa vesijumpassa viihtyvät sekä aloittelijat että kokeneet vesiliikkujat. Liikkeet voidaan soveltaa oman kunnon mukaan. Tunnin teema vaihtelee: välillä jumpataan välineitä hyödyntäen, välillä tanssahdellen! Lisämausteina toimivat vaihtelevat musiikkiteemat. Vesijumpalla on edullisia vaikutuksia mm. nivelten liikelaajuuksiin, lihasten kestävyysvoimaan ja kehon hallintaan. Lisäksi se rentouttaa ja virkistää.

Jumppa Mix

Tule mukaansatempaavaan Jumppa Mixiin! Se on tehokas salijumppa kaikenkuntoisille. Liikkeet tehdään kehonpainolla tai erilaisia välineitä hyödyntäen. Vaihtuva ohjelma..

Äijäjengi

Maskuliinista menoa vaihtelevin teemoin. Ensin boostaamme kroppaa tunnin verran ohjatusti altaassa, salilla tai joogaten. Sen jälkeen vuorossa omatoimista chillailua saunoissa ja altailla. Mahtijengissä.

Löylyjookha

Hyvän mielen löylyjookha kutsuu. Kun meno ympärillä nopeutuu ja stressi lisääntyy, tule saunan hiljaisuuteen ja mietoon lämpöön hemmottelemaan itseäsi. Teemme lempeitä joogaliikkeitä, jotka purkavat kehosta jännitystiloja ja rentouttavat mieltä. Löylyjookha auttaa päästämään irti. 30 minuutin harjoitus koostuu alku- ja loppurentoutuksesta sekä hengityksen rytmittämistä liikkeistä, jotka toistetaan hitaasti. Rentouttava vaikutus perustuu lämpöön, liikkeeseen, keskittymiseen ja hengittämiseen.

Katso videoesittely

8S9A4744
Spa
Tule ja rakastu saunojen hämyyn, vesitreeniin, ihanasti rentouttaviin poreisiin, kylmävesialtaaseen ja infrapunan lämpöön. Tutustu myös Thai Yoga -hieronnan saloihin.
8S9A4777
Kuntosali
Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun se sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!
8S9A4587
Personal training
Olet ainutkertainen - myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.
8S9A4821
Ryhmäliikunta
Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin.
Hauskaa ja tehokasta!

Meillä voit maksaa myös

Smartum, Edenred, Eazybreak. KAIKKI nämä maksutavat ovat meillä käytettävissä!

Verkkokauppa nyt avattu!
Verkkokaupasta asiakkuudet helposti