Ryhmäliikunta

Tervetuloa ohjattujen liikuntaryhmien svengaavaan menoon! Nauti menosta kuntosalilla tai altaassa. Meillä pääset irti arjen kiireestä ja huolista. 

Täydellistä hyvinvointia itsellesi.

Ryhmäliikunta

Meillä on tarjolla erilaisia ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Rentouttavasta Yin Yogasta virtuaaliseen Hydrohex-allastuntiin. 
Ryhmien maksimikoko Yin Yogassa/ kehonhuollossa on 8 henkilöä ja Hydrohex tunnilla altaassa 6 henkilöä. Ryhmät on pieniä joten ohjaaja ehtii huomioida jokaisen osallistujan ryhmän tsemppaavasta hengestä tinkimättä.
Ryhmäliikuntamme sopivat kaikentasoisille liikkujille, etkä tarvitse aiempaa kokemusta.
Joustavat vaatteet ja sisätossut sekä allasjumppiin uimapuku ja pyyhe riittävät varusteiksi – hikipyyhkeen ja juomapullon lisäksi.
Tervetuloa!

Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Lue täältä, minkälainen ryhmäliikunta sopisi juuri sinulle!

Kehonhuolto

Kehonhuolto yhdistää myofaskiaalisen liikkuvuusharjoittelun, dynaamisen täsmävenyttelyn kireille lihaksille sekä liikehallintaharjoittelun ja faskiakäsittelyn pallolla. Mahdollisimman laajat liikeradat yhdistettynä hengitykseen vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehossa poistaen jännityksiä ja kireyksistä johtuvia kiputiloja. Lopputuloksena on kivuton ja liikkuva keho. Anna itsellesi aikaa ja tule kokemaan kokonaisvaltaisen kehonhuollon vaikutus.

Yin Yoga

Tunnetko kireyksiä tai jäykkyyttä kehossasi? Vaivaako kiire tai stressi? Kokeile Yin Yogaa! Se tuo kehoon joustavuutta ja elastisuutta ja rauhoittaa mielen. Yin Yoga sopii kaikille. Siinä työstetään kaikkein syvimpiä kudoksia, sidekudoksia, jänteitä ja niveliä. Kuuntelemalla kehoasi ja hengittämällä hitaasti ja pitkään pääset asanassa yhä syvemmälle. Sinun pitää vain olla tekemättä mitään, hengittää ja antautua painovoiman vedettäväksi.

Hydrohex by yourself

Uuden sukupolven vesiliikuntaa. Virtualisella Hydrohex-järjestelmällä treenaat milloin tahansa, yksin tai porukassa. Olipa tavoitteenasi kasvattaa kuntoa, laihtua tai kehittää voimaa, Hydrohex vastaa tarpeisiisi. Hydrohex tuo tehokkaat treenit altaaseen. Valitse mieleisesi ohjelma altaan näytöltä ja seuraa ohjeita. Yllätyt varmasti!

Aqua Combat

Kehoa hoikistavaa, kiinteyttävää ja monipuolisesti kehittävää vesiliikuntaa. Tällä tunnilla saat haastaa itsesi toden teolla. Intensiivisen musiikin tahdittamat teholiikkeet takaavat korkean sykkeen ja reippaan kuorman lihaksille. Tunti soveltuu sekä kokeneelle että vesiliikuntaan tutustuvalle. Oletko valmis taisteluun?

Aqua Beat

Pidätkö musiikin tahdissa liikkumisesta? Tällä tunnilla sykkeesi nousee ja pääset haastamaan rytmitajua sekä koordinaatiota. Hydrohex Beat on huisin hauska vesiliikuntaelämys! 

Aqua Circuit

Yksinkertaisuus on kaunista. Menevä musiikki, tehokkaat kokovartaloliikkeet ja armottoman hitaasti käyvä treenikello takaavat vartaloa muovaavan treenikokemuksen. 

Energiaa päivään

Käynnistä päiväsi energisellä hyvän olon jumpalla! Tässä puolen tunnin kompaktissa ohjelmassa keskitytään kehon herättelyyn ja liikkuvuuteen. Jumppa takaa sinulle loistavan startin päivään.

Vesijumppa

Valmiina vauhdikkaaseen jumppaan rytmikkään musiikin tahdissa? Lähde mukaan Hydrohex-treeniporukan vauhtiin ja nauti tunnista! Tunti soveltuu sekä kokeneelle että vesiliikuntaan tutustuvalle.

Kevennetty Vesijumppa

Tälle tunnille on kenen tahansa helppo tulla mukaan, olit sitten liikunnan aloittelija tai kokeneempi harrastaja. Tunnilla tehdään yksinkertaisia liikkeitä ja vahvistetaan monipuolisesti koko vartaloa. 

Rentoutumishetki

Hengitä. Rauhoitu. Tämä on sinun hetkesi, eikä sinulla ole kiire minnekään. Lähde kanssamme mieltä ja kehoa hellivälle matkalle, jolla pääset nauttimaan pehmeästi hyväilevästä, lämpimästä vedestä.

Energisoiva hetki

Energiaa ja hyvinvointia!
Tässä 15 minuutin mittaisessa hetkessä keskitymme kehon huoltoon ja mielen voimaannuttamiseen. Aistikas matka irrottaa sinut arjen kiireistä ja huolista. Sopii hyvin salitreenin tai pidemmän allasjumpan päätteksi. Uskalla kokeilla!

 

Löylyjookha (tulossa)

Hyvän mielen löylyjookha kutsuu. Kun meno ympärillä nopeutuu ja stressi lisääntyy, tule saunan hiljaisuuteen ja mietoon lämpöön hemmottelemaan itseäsi. Teemme lempeitä joogaliikkeitä, jotka purkavat kehosta jännitystiloja ja rentouttavat mieltä. 30 minuuttia kestävä harjoitus koostuu alku- ja loppurentoutuksesta sekä hengityksen rytmittämistä liikkeistä, jotka toistetaan hitaasti. Jookhan vaikutus perustuu lämpöön, liikkeeseen, keskittymiseen ja hengittämiseen.

Katso videoesittely

8S9A4744
Spa
Tule ja rakastu saunojen hämyyn, vesitreeniin, ihanasti rentouttaviin poreisiin, kylmävesialtaaseen ja infrapunan lämpöön. Tutustu myös Thai Yoga -hieronnan saloihin.
8S9A4587
Personal training
Olet ainutkertainen - myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.
8S9A4777
Kuntosali
Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun se sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!
8S9A4821
Ryhmäliikunta
Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin.
Hauskaa ja tehokasta!

Meillä voit maksaa myös

Smartum, Edenred, Eazybreak. KAIKKI nämä maksutavat ovat meillä käytettävissä!

Verkkokauppa nyt avattu!
Verkkokaupasta asiakkuudet helposti