Thai Yoga -hieronta

Suloisen hyvää oloa sinulle. Thai Yoga -hieronnassa irtaudut arjen kireydestä, rauhoitut, saat energiaa ja vastustuskykyä.

Thai Yoga -hieronta

Kireyttä kehossasi? Energiat hukassa?

Thai Yoga -hieronta on yhdistelmä joogaa, auyurvedaa ja meditaatiota. Hieronta tehdään lattialla, ja hierottavalla on mukavan väljät tai joustavat vaatteet yllään. Thai Yoga -hieronta on fyysistä ja energisoivaa. Se antaa myös joogaharjoituksen hyödyt.
Hieronta yhdistää rytmisellä liikkeellä kehon energialinjoja pitkin suoritettavan painannan, venyttelyn ja hengityksen yhdeksi kokonaisuudeksi, flow:ksi. Paitsi että Thai Yoga -hieronta venyttää ja lisää lihasten joustavuutta, se myös parantaa verenkiertoa, poistaa lihasjännityksiä, edistää aineenvaihduntaa, parantaa vastustuskykyä sekä tasapainottaa ja rauhoittaa psyykkistä olotilaa.
Meillä Aurinkopiha Spassa Thai Yoga -hierontaan yhdistyy Shiatsu-hoito. Se perustuu vanhaan japanilaiseen kehonkäsittelytekniikkaan,
jonka vaikutukset kohdistuvat fyysisen kehon lisäksi tunne-elämään ja energiatasapainoon.
Hoidon aikana kehoa käydään läpi hieroen sekä painellen energiakanavissa sijaitsevia akupisteitä. Hoidolla voidaan helpottaa erilaisia kipu- ja särkytiloja (esim. migreeni-, selkä- ja niska-hartiasäryt), unettomuutta, heikentynyttä vastustuskykyä, ummetusta. Lisäksi se lievittää stressiä ja väsymystä sekä on syvästi rentouttavaa.
Hoidon jälkeen tulisi juoda runsaasti nestettä sekä välttää voimakasta liikuntaa vuorokauden ajan, jotta keho pääsee hoitamaan itseään rauhassa.

Thai Yoga -hieronta 30 min                 35 € 

Thai Yoga -hieronta 60 min                 60 €

Thai Yoga -hieronta 90 min                 80 €

Voit ostaa myös lahjakortin hierontaan.
Ostaessasi enemmän kuin kolme hierontaa kerralla saat 5 %:n alennuksen. 
Hierojana toimii Eeva Beckford.
Tiedustelut ja varaukset:

045 2488428 / eeva@aurinkopihaspa.fi

Katso videoesittely

Aukioloajat

Vuoden jokaisena päivänä 5:00–22:00
Asiakaspalveluajat:
tiistaisin 14–18
Asiakaspalvelu puh. 045 1722 350
 Aurinkopiha Spa Instagramissa
 Aurinkopiha Spa Facebookissa

8S9A4744
Spa
Tule ja rakastu saunojen hämyyn, vesitreeniin, ihanasti rentouttaviin poreisiin, kylmävesialtaaseen ja infrapunan lämpöön. Tutustu myös Thai Yoga -hieronnan saloihin.
8S9A4777
Kuntosali
Pujahda hyvän mielen kuntosalille harjoittelemaan, kun se sinulle sopii. Tarjolla itsestä huolehtimisen luksusta, monipuoliset laitteet ja lämmintä tsemppihenkeä!
8S9A4587
Personal training
Olet ainutkertainen - myös salilla. Personal trainerimme ammatitaitoisessa ohjauksessa treenaat tavoitteesi todeksi turvallisesti ja hyvällä sykkeellä.
8S9A4821
Ryhmäliikunta
Tervetuloa liikuntaryhmien svengaavaan menoon altaaseen tai salille. Sopii niin lokoilijoille kuin himoliikkujillekin.
Hauskaa ja tehokasta!

Meillä voit maksaa myös

Smartum, Edenred, Eazybreak. KAIKKI nämä maksutavat ovat meillä käytettävissä!

Verkkokauppa nyt avattu!
Verkkokaupasta asiakkuudet helposti