Perheuintikurssi vol.2/ 2019

Koe lapsesi kanssa se erilainen perheuintikurssi!

Uinti on mukava harrastus koko perheelle! Aurinkopiha Spassa järjestetään taas hyvää palautetta saanut uimakoulu. Uimakoulu toteutetaan perheuintikurssina, jonne lapsi pääsee osallistumaan yhdessä vanhempansa/huoltajansa kanssa. Perheuintikurssilla harjoitellaan kastumista, sukeltamista, hengitystekniikkaa, uinti- ja kellunta-asentoja sekä ensimmäisiä uintiliikkeitä, hauskasti yhdessä tutun aikuisen kanssa!

Uimakoulu pidetään Aurinkopiha Span isossa altaassa.

Kurssi kokoontuu lauantaisin 30.3.2019 -25.5.2019 klo 12:00-14:00 välillä.

Kertoja siis yhteensä 8 kertaa. Yhden kerran kesto on 30min.

Alkeisuimakoulu 3-6-vuotiaille (alkaa 12:20), alkeisuimakoulu yli 6-vuotiaille (alkaa 13:00) sekä jatkoryhmä lapsille, jotka uivat vähintään viisi metriä tai ovat käyneet alkeisuimakoulun (alkaa 13:40). Jatkoryhmän tavoitteena on vesirohkeuden kasvattaminen, uimataitojen kehittäminen ja mahdollisimman itsenäinen liikkuminen vedessä. Ryhmien koko on 5-6 lasta per ryhmä. 

Alaikäraja uimakouluun on kolme vuotta. 

Kurssin ohjaajana toimii Karoliina, Erika tai Suvi. Ohjaajat ovat suorittaneet Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uimaopettajan tutkinnon sekä vauva- ja perheuimakoulun täydennyskoulutuksen.

Perheuintikurssin hinta on 180€ (1 lapsi+ huoltaja). Kurssilaiset saavat ottaa halutessaan toisen aikuisen mukaansa uimakoulun ajaksi treenaamaan salille. Näin vanhemmat voivat halutessaan vaikkapa vuorotella uimakoulussa/salilla tai toki toinen mukaan tuleva aikuinen voi olla salitreenistä pitävä ystävä. Lopuksi kaikki voivat halutessaan saunoa ja nauttia porealtaan lämmöstä yhdessä. 

Varaa paikkasi heti!

Ilmoittaudu tästä!

 Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen asiakaspalvelumme lähettää tilausvahvistuksen n. viikon kuluessa.

Lapset ovat aina huoltajiensa vastuulla altaassa. Alkeisuimakouluissa vanhemmat suorittavat tehtävät lastensa kanssa. Jatkouimakoulussa rohkaistaan lasta itsenäiseen liikkumiseen vedessä. Vanhemmat ovat altaassa huolehtimassa turvallisuudesta ja avustamassa tarvittaessa.

Tervetuloa!

Toivottaa: Aurinkopiha Span väki

 

Katso myös Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton opas: Lapsesta veden ystävä