XXL-Dance Aqua 2020

Ilmoittaudu tästä!

XXL-Dance® Aquasta pysyvä osa Aurinkopihan toimintaa

XXL-Dance® on liikuntamuoto niille, joiden BMI on 30 tai yli, ja jotka haluavat tanssia ilman pakko liikkua -fiilistä ja ryppyä otsassa. Se on matalan kynnyksen liikuntaa, joka sopii monille. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi, ja tekemisestä nauttiminen on pääasia. Voit tutustua XXL-Dance® -ideologiaan tarkemmin nettisivuilla www.xxldancefinland.com.

Tämä huikea konsepti loikkasi altaaseen kautta aikojen ensimmäistä kertaa meillä Aurinkopiha Spassa tammikuussa 2019. Kokeilu saavutti suuren suosion: peräti kolme täyttä ryhmää pääsi nauttimaan allasliikunnasta. Lämmin kiitos kokeilijoille rohkeasta asenteesta ja arvokkaasta palautteesta!

Tarjoamme nyt kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden iloiseen XXL-Dance Aqua -menoon 16.8.2020 alkaen. Peräti kaksi ryhmää kokoontuu sunnuntaisin koko kevään ajan. 45 minuutin sessiot alkavat klo 12 ja 13. Tanssin lisäksi voitte nauttia rauhassa kylpylän porealtaan lämmöstä, saunasta, infrapunasaunasta tai käväistä vaikkapa salilla, jos siltä tuntuu. Kylpylän käyttö on pyhitetty tuolloin meille klo 12 – 15, mikä parantaa yksityisyyden myötä kokemusta entisestään – pientä luksusta elämään.   

Vesi säästää niveliä ja muokkaa liikkeen pehmeämmäksi, mutta tarjoaa samalla kivasti vastusta ja nostetta. Elementtinä se mahdollistaa liikunnan nautinnon monelle sellaisellekin henkilölle, joille kuivalla maalla tanssiminen tai muu liikunta ei oikein sovellu.

XXL-Dance Aqua -tunti sisältää lämmittelyn, koreografia-biisejä, itseilmaisua tanssien sekä jäähdyttelyn ja lyhyen venyttelyn. Koreografiat ovat hyvin yksinkertaisia. Tärkeintä on, että keho ylipäänsä liikkuu.

Osallistujan pohjakunnoksi riittää, että pystyy kävelemään itsenäisesti lyhyitä matkoja. Altaaseen johtaa portaat, joissa on kaide. Altaan syvyys on 140cm, ja vesi on 28-asteista.

Ohjaajana toimii Pia-Mari “Pippa” Winqvist. 

Tarjoamme nyt mahdollisuuden nauttia XXL-Dance Aqua -sessioista 16.8.2020 – 18.10.2020, 

10 iloista kertaa hyvinvointia, hintaan 100€. 

Osallistuminen ei edellytä salin jäseneksi liittymistä.

Kurssiin osallistuneille tarjoamme salin jäsenyydet erikoishintaan!

Varaa siis paikkasi HETI alla olevasta linkistä!

Jos et ole varma, soveltuuko XXL-Dance Aqua sinulle, etkä ole päässyt sitä testaamaan, voit kokeilla lajia ilmaiseksi erikseen järjestettävällä kokeilukerralla. Ilmoittaudu halukkaaksi oheisesta painikkeesta. Ilmoitamme sinulle, kun kokeiluja taas järjestetään.

Ilmoittaudu tästä!