XXL Dance Aqua

Ilmoittaudu tästä!

XXL-Dance® Aquasta pysyvä osa Aurinkopihan kevään toimintaa

XXL-Dance® on liikuntamuoto niille, joiden BMI on 30 tai yli ja jotka haluavat tanssia ilman “pakko liikkua” -fiilistä ja ryppyä otsassa. Se on matalan kynnyksen liikuntaa, joka sopii monille. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi ja tekemisestä nauttiminen on pääasia. Voit tutustua XXL-Dance® ideologiaan tarkemmin nettisivuilla www.xxldancefinland.com.

Tämä huikea konsepti loikkasi kautta aikojen ensimmäistä kertaa altaaseen meillä Aurinkopiha Spassa tammikuun loppupuolella järjestetyn kokeilun yhteydessä. Kokeilu saavutti suuren suosion ja altaaseen päästiin peräti kolmen täyden ryhmän voimin nauttimaan. Lämmin kiitos kaikille kokeilijoille rohkeasta asenteesta ja arvokkaasta palautteesta!

Tarjoamme nyt kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden nauttia hyvästä meiningistä 8.9. alkaen sunnuntaisin koko syksyn ajan peräti kahden ryhmän voimalla ja 45 minuutin sessioilla klo 13 ja klo 14 alkaen. Tanssin lisäksi voitte nauttia rauhassa kylpylän porealtaan lämmöstä, saunoista, infrapunasaunasta tai käväistä vaikkapa salilla, jos siltä tuntuu. Kylpylän käyttö on pyhitetty tuolloin meille klo 13-15, mikä parantaa yksityisyyden myötä kokemusta entisestään – pientä luksusta elämään.   

Vesi säästää niveliä ja muokkaa liikkeen pehmeämmäksi, mutta tarjoaa samalla kivasti vastusta ja nostetta. Elementtinä se mahdollistaa liikunnan nautinnon monelle sellaisellekin henkilölle, joille kuivalla maalla tanssiminen tai muu liikunta ei oikein sovellu.

XXL-Dance® Aqua -tunti pitää sisällään lämmittelyn, koreografiallisia biisejä, itseilmaisua tanssien sekä jäähdyttelyn ja lyhyen venyttelyn. Koreografiat ovat hyvin yksinkertaisia ja tärkeintä on, että keho ylipäänsä liikkuu.

Pohjakunnoksi osallistujille riittää, että pystyy kävelemään itsenäisesti lyhyitä matkoja. Altaaseen menee portaat ja niissä on kaide. Altaan syvyys on 140cm ja vesi on 28 asteista.

Ohjaajana toimii kokeiluista tuttu Miia Hirvonen, joka on itse liikuntarajoitteinen kuivalla maalla painonsa ja polvivammojensa johdosta. Miia löysi vuosien tauon jälkeen liikunnan ilon astuessaan Aurinkopiha Span altaaseen pari vuotta sitten ja on siitä saakka haaveillut, että mahdollisimman moni muu hänen kaltaisessaankin tilanteessa oleva löytäisi saman huikean tavan nauttia liikunnasta ja musiikista hyvässä seurassa. XXL Dance® -porukan tavatessaan hän tiesi, että on aika toimia ja riemastui, kun Aurinkopiha Spa lähti heti mukaan.

Tarjoamme nyt kiinnostuneille mahdollisuuden nauttia Aqua -sessioista 8.9. – 27.10. 8 kertaa hintaan 80€. Osallistuminen ei edellytä salin jäseneksi liittymistä. 

Varaa siis paikkasi HETI alla olevasta linkistä!

Jos et ole varma soveltuuko laji sinulle, etkä päässyt sitä testaamaan kokeilujen yhteydessä, voit kokeilla lajia ilmaiseksi tätä varten erikseen järjestettävällä kokeilukerralla. Ilmoittaudu halukkaaksi kokeilemaan lajia oheisesta painikkeesta, niin ilmoitamme sinulle, kun kokeiluja taas järjestetään.

Ilmoittaudu tästä!