XXL Dance Aqua

XXL-Dance® Aquan maailmanensi-ilta Aurinkopiha Spassa 20.1.2019

Ilmoittaudu tästä!

XXL-Dance® on liikuntamuoto niille, joiden BMI on 30 tai yli ja jotka haluavat tanssia ilman “pakko liikkua” -fiilistä ja ryppyä otsassa. Se on matalan kynnyksen liikuntaa, joka sopii monille. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi ja tekemisestä nauttiminen on tunnin pääasia.

XXL-Dance® -tunneille on ominaista hauskanpito, irrottelu ja heittäytyminen, mutta samalla myös uuden opettelu, itsensä haastaminen ja itsensä ylittäminen. Voit tutustua XXL-Dance® ideologiaan tarkemmin nettisivuilla www.xxldancefinland.com.

Nyt tämä ideologia loikkaa Aurinkopiha Spassa uima-altaaseen ja syntyy XXL-Dance® Aqua! Musiikki soi, nauru raikaa ja vesi loiskuu!

Vesi säästää niveliä ja muokkaa liikkeen pehmeämmäksi, mutta tarjoaa samalla kivasti vastusta ja nostetta. Elementtinä se mahdollistaa liikunnan nautinnon monelle sellaisellekin henkilölle, joille kuivalla maalla tanssiminen tai muu liikunta ei oikein sovellu.

Ohjaajana toimii Miia Hirvonen, joka on itse varsin liikuntarajoitteinen painonsa ja polvivammojensa johdosta. Miia löysi vuosien tauon jälkeen liikunnan ilon astuessaan Aurinkopiha Span altaaseen pari vuotta sitten ja on siitä saakka haaveillut, että mahdollisimman moni muu hänen kaltaisessaankin tilanteessa oleva löytäisi saman huikean tavan nauttia liikunnasta ja musiikista hyvässä seurassa. XXL Dance® -porukan tavatessaan hän tiesi, että on aika toimia ja riemastui, kun Aurinkopiha Spa oli heti valmis lähtemään kokeilemaan tätä uutta lajia.

Aurinkopiha Spa tarjoaa innokkaille ainutlaatuisen ja upean ympäristön kokeilla uutta lajia luovuttamalla kylpyläosaston kokonaan vain Aquaan osallistujien käyttöön tuntien ajaksi, ensimmäistä kertaa sunnuntaina 20.1.2019 klo 13-15 välillä. Tuona aikana bailataan kaksi 45 minuutin sessiota. Voit halutessasi nauttia kylpyläosaston muista palveluista muun osan ajasta – tarjolla on lämpöä porealtaassa, dippi kylmävesialtaassa, infrapunasauna ja tavallinen sauna. Voit myös istuskella ja nautiskella hedelmistä ja raikkaasta vedestä kylpylätuoleilla.   

XXL-Dance® Aqua -tunti pitää sisällään lämmittelyn, koreografiallisia biisejä, itseilmaisua tanssien sekä jäähdyttelyn ja lyhyen venyttelyn. Koreografiat ovat hyvin yksinkertaisia ja tärkeintä on, että keho ylipäänsä liikkuu.

Pohjakunnoksi osallistujille riittää, että pystyy kävelemään itsenäisesti lyhyitä matkoja. Altaaseen menee portaat ja niissä on kaide. Altaan syvyys on 140cm ja vesi on 28 asteista.

Ilmoittaudu tästä!